Du kan spara

Väktarskolan AB

Handskar

Vi har ett brett sortiment av både taktiska handskar och knivhandskar.

TOPCOP Knivhandske Kevlar

Knivhandske för polis, militär, specialstyrkor och säkerhetsstyrkor som behöver extra skärresistent skydd men fortfarande bra känsla och grepp för hantering av vapen och annan utrustning.

Handsken är tillverkad i 1 mm tjockt skinn och ett mellanlager av kevlar. Handsken är också fodrad vilket gör att den inte blir lika kall som andra handskar.

TOPCOP Knivhandske Dyneema

Knivhandske för polis, militär, specialstyrkor och säkerhetsstyrkor som behöver extra skärresistent skydd men fortfarande bra känsla och grepp för hantering av vapen och annan utrustning.

Handsken är tillverkad i 1 mm tjockt skinn och ett mellanlager av dyneema. Handsken är också lite fodrad samt extraförstärkt över handleden med en reglerbar slejf med tryckknapp.

COP®CR212 Instashandskar

Ultratunn skinnhandske med en skärresistent handske inuti. Innerhandsken uppnår dess utmärkta skyddande effekt genom en blandning av polyester, glasfiber och Spectra ® vilket ger ett betydligt mycket starkare skydd än en genomsnittlig innerhandske tillverkad av 100% Spectra ® med samma vikt!

- Kardborreknäppning.
- Hudkompatibla, vattenlösliga färgämnen.
- 50% getskinn, 50% syntetisk fiber

COP®CR214 Instashandskar

Handflatan är tillverkad av mjukt, slitstarkt getskinn för bra känsla Skärresistent Kevlar ®-foder i handflatan och fingrarna. Materialet på handryggen och tummen består av en elastisk, ventilerande polyester som ger optimal passform och reglerar klimatet inne i handsken.

- Kardborrlås.
- 40% nylon, 30% getskinn, 30% syntetisk fiber

Öppettider och hitta hit

Vi har öppet vardagar 08.00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 0921-143 00 och hittar oss på nedan adress:

Kårbacksgränd 1
961 43 BODEN
(Ingång från kaserngården)

Hemsida under uppbyggnad

Butikens hemsida är under uppbyggnad och uppdateras hela tiden