Fortbildning för väktare

Polismyndigheten har beslutat att väktare obligatoriskt fyra år efter genomgången väktargrundutbildning skall genomföra fortbildning.

Utbildningen är främst en repetition av väktargrundutbildningen. Utbildningen följer kraven i Polismyndighetens föreskrift FAP 573-1.

Kursbeskrivning

- Regler som styr bevakningsföretagens bevakningsverksamhet
- Bevakningsjuridik
- Arbetsmiljö
- Tekniska hjälpmedel vid bevakningen
- Brand
- Yrkesetik och moral
- Olaga diskriminering och mänskliga beteenden
- Konflikthantering och självskydd
- Akutsjukvård
- Skriftligt och praktiskt prov

Totalt 30 timmar

Förkunskaper

Fullständig väktargrundutbildning (väktargrundutbildningens del 1 samt del 2). Privatpersoner är välkomna. Pris 3.800 SEK.

Boka enkelt online

Välj kurstillfälle här nedanför och följ instruktionerna.

Var noga med att fylla i dina kontaktuppgifter korrekt. Är du kund sedan tidigare kan du logga in och använda tidigare uppgifter.

Börja med att ange ditt personnummer eller din e-postadress.

Betalning av kursavgiften kan göras till vårt PlusGiro: 23 40 40-4, Bankgiro: 5676-8294, kontant på plats första dagen eller med betalkort (VISA eller MasterCard). Vänligen ange namn och personnummer vid inbetalning via Pg eller Bg.

Utbildningstillfällen

• 2020-04-14 - 2020-04-16   Stockholm Platser kvar

Boka utbildning

För att göra en bokning för denna kurs, börja med att ange ditt personnummer eller din epost-adress.
  • 2020-06-06 - 2020-06-08   Stockholm Platser kvar

• 2020-09-14 - 2020-09-16   Stockholm Platser kvar