×

De utbildningar vi genomför räknas som samhällsviktiga och påverkas därför ej av myndigheternas beslut att stänga vanliga skolor. Bevakningsbranschen är en av få branscher som får ökad efterfrågan av sina tjänster i kristider och då behöver bevakningsföretagen mer personal för att tillgodose sina kunders ökade behov av bevakningspersonal och därför kommer vi att fortsätta utbilda bevakningspersonal.

Vi kommer att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata försiktighetsåtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen skall man stanna hemma och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Vi avser att genomföra alla utbildningar som planerat och vi har vidtagit adekvata åtgärder för att motverka spridning av eventuellt virus t.ex. minskade klasser, sprida ut elever i klassrummen och blir man sjuk under utbildningen får man avbryta den och komplettera missade timmar/dagar utan extra kostnad. Hjärtligt välkommen!

Väktarskolan AB

Utbildning för användande av pepparspray (OC-spray)

Enligt Rikspolisstyrelsens föreskrifter, FAP 694-1, får skyddsvakt som genomgått utbildning för användande av pepparspray (OC-spray) bära sådan i tjänsten som skyddsvakt.

Denna utbildning är helt separat och ingår ej i grundutbildning för skyddsvakt.

Efter godkänd utbildning är man, efter medgivande av godkännande myndigheten, behörig att bära pepparspray (OC-spray) i tjänsten som skyddsvakt.

Kursbeskrivning

Utbildningen följer kraven i RPS FAP 694-1:

- Juridik, 2 tim
- Teknik och taktik, 2 tim
- Praktisk övning, 4 tim

Totalt 8 timmar

Förkunskaper

Endast den som med godkänt resultat har genomgått utbildning för skyddsvakt får antagas till utbildningen.

Den som skall genomgå utbildningen skall först ha läst in Polishögskolans utbildningsmaterial för användare av pepparspray eller motsvarande material utfärdat av Polishögskolan.

Pris

1700 kr

Boka enkelt online

Välj kurstillfälle här nedanför och följ instruktionerna.

Var noga med att fylla i dina kontaktuppgifter korrekt. Är du kund sedan tidigare kan du logga in och använda tidigare uppgifter.

Börja med att ange ditt personnummer eller din e-postadress.

Betalning av kursavgiften kan göras till vårt PlusGiro: 23 40 40-4, Bankgiro: 5676-8294, kontant på plats första dagen eller med betalkort (VISA eller MasterCard). Vänligen ange namn och personnummer vid inbetalning via Pg eller Bg.

Utbildningstillfällen

Det finns tyvärr inga bokningsbara tillfällen just nu