Väktarskolan AB

×
Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta besöka webbsidan accepterar du detta. Du kan läsa vår cookie-policy här Läs mer här.
×
Vi kan genom vår samarbetspartner Nordea Finans erbjuda räntefri avbetalning av våra utbildningar. Läs mer här

Klicka på play för att spela upp en kort film om hur man utbildar sig till väktare

Stäng

Brandutbildningar

Unika brandutbildningar

Vi skräddarsyr brandutbildningar efter kundernas unika behov i hela Sverige, men vi har också standardiserade utbildningar att erbjuda.

- Grundläggande brandskyddsutbildning
- Anpassad brandskyddsutbildning
- Brandsäkerhet inom vården
- Brandsäkerhet för hotell
- Brandskydd, grund

Brandutbildning vid vårt utbildningscentrum i Boden.

Brandutbildningarna som genomföres i Boden sker under realistiska förhållanden och utformas efter kundens behov och krav. Övningarna planeras och leds av mycket kompetenta brandmän och kursledare för alla våra brandutbildningar är en f.d. Räddningsledare med stor rutin och mångårig erfarenhet från sin tid inom brandförsvaret.

Väktarskolan bedriver brandutbildningarna i egen regi på egen mark i Boden, och vi har byggt upp ett övningsområde där vi kan genomföra kundanpassade avancerade brandövningar i olika former.

Vi har också eget räddningsfordon (släckbil) som är fullt utrustat med bl.a. hydrauliska klippverktyg, elverk, belysningsutrustning, vattensugar, rökfläktar m.m. varför vi har möjlighet att erbjuda unika utbildningar.

Alla elever som genomgår Totalvaktutbildningen får en unik brandutbildning av kompetenta lärare med lång erfarenhet som brandmän.